Romantico en de andere hengsten staan ter dekking op ons geheel nieuwe bedrijf: de Martini Manege aan de Lageweg in Thesinge. Direkt onder de rook van de stad Groningen biedt dit bedrijf alle fasciliteiten die we graag willen hebben.

Het bedrijf heeft een brede opzet.We houden ons er bezig met:

We hebben de beschikking over 2 binnen maneges, 4 buiten maneges en 52 ruime en lichte boxen. We wonen bij het bedrijf. Achter het bedrijf ligt 6,5 ha. weiland.

In 1997 zijn we gestart met de voorbereidingen van de bouw. De locatie was toen nog alleen weidegrond. In 1999 is de bouw begonnen. In mei 2000 is deze zover afgerond zodat de accomodatie gebruikt kon worden als paardrijlocatie voor de Special Olympic European Games die toen in Groningen gehouden werden.

De realisatie van het bedrijf en het verwerken van de vele extra leerlingen die op de nieuwe locatie zijn komen rijden heeft de afgelopen jaren elk uur van de dag in beslag genomen. Tijd voor iets anders was er niet meer.
De meeste fokmerries hebben de afgelopen 2 jaar wat pauze gehad of zijn in de manegelessen ingezet. De jonge paarden zijn onder het zadel allemaal nog weinig doorgereden. Het rijden is nu weer begonnen. Voor de export is het geen enkel bezwaar. De paarden mogen daarvoor rustig iets ouder zijn.
De merries worden op Rosanne na het komend seizoen allemaal weer gedekt.